Το κατάστημα μας ξεκίνησε το 2003 στον Κολωνό με κάποια λιγοστά είδη δώρων και κεριά  αλλά με μεγάλη θέληση για εξέλιξη !!! Σήμερα και κλείνοντας πλέον 18 χρόνια πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει σε σημείο με τα προϊόντα μας να μπορούμε να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Σας υποσχόμαστε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε στάσιμοι σε αυτό που κάνουμε και θα προσπαθούμε συνέχεια να εξελισσόμαστε για να φεύγετε από εμάς πάντα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Στο Flintmagic shop θα βρείτε διακοσμητικά & αρωματικά κεριά, λαμπάδες γάμου, αιθέρια έλαια, αρωματικά στικ, λιβάνια, κεριά εκκλησίας, διάφορα είδη δώρων όπως ινδιάνικα, αιγυπτιακά, ινδικά, νεράϊδες, δράκους, gadget και φυσικά τα γνήσια προϊόντα feng shui. Επίσης θα βρείτε και διάφορα χιουμοριστικά είδη δώρων, μπρελόκ, ημιπολύτιμους λίθους, σκουλαρίκια ( αυτιών , μύτης και body piercing ), επώνυμα ρολόγια και κοσμήματα  ( CAT , POLICE , Marea ) κ.α.

Στο κατάστημα μας προστέθηκε και μια νέα κατηγορία με Αρώματα "τύπου" επώνυμων αρωμάτων & χειροποίητα σαπούνια, Body lotion, Handmade after shave, λάδια σώματος & αφρόλουτρα ...


Από τις 15.01.2015 στο κατάστημα μας έχουν προστεθεί και τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπως πιστοποιημένα ασφαλή υγρά αναπλήρωσης,  ατμοποιητές, μπαταρίες, mod,  αντιστάσεις και διάφορα άλλα αξεσουάρ από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

 

Σας περιμένουμε από το κατάστημα μας για να δείτε κι από κοντά τα προϊόντα μας ...

 

 

 

IMG_2017062_112504